Laden Evenementen

Onze jeugdteams worden vaak getraind door betrokken en sportieve ouders. Soms met een echte voetbalachtergrond, soms met een gezonde dosis sportief talent en soms ook gewoon omdat iemand het moet doen ūüėȬ†Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze trainers zich goed onderlegd en gesteund voelen. Een training kan daarbij helpen.

Daarom gaat er binnenkort een KNVB basistraining van start voor jeugdtrainer/ coach. De kans om de basisprincipes van het trainers- en coachingsvak te leren.

Een basistraining in drie avonden
Binnenkort gaan we bij DVOL van start met een laagdrempelige KNVB trainerscursus. Drie avonden waarop de basisprincipes van het trainers en coaching vak naar voren komen. Hoe maak je trainingen uitdagend, energiek en wedstrijdgericht? Hoe ga je om met de dynamiek die bij een bepaalde leeftijd hoort? En hoe zorg je ervoor dat het team steeds beter gaat functioneren en dat iedereen individueel aan bod kont tijdens trainingen? Deze, en nog meer vragen gaan we samen beantwoorden. Dit doen we gewoon op onze eigen vereniging, aan de hand van zowel theorie, als praktijk.

Drie maandagavonden bij DVOL
De trainingen worden gegeven op drie maandagavonden, tussen 18.15 en 21.15 uur.

  • 31 Oktober
  • 7 November
  • 28 November

Geef je snel op
Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Lijkt het je interessant om  in korte tijd een basis te krijgen of een basis te onderhouden? Wees er dan snel bij! Deelname is (uiteraard) volledig gratis. Aanmelden kan via Niek Verheijen (06 15013465)