Hoe tof zou het zijn als we bij DVOL een club met actieve scheidsrechters zouden hebben? Mannen en vrouwen die op zaterdagen en zondagen lekker kunnen fluiten, jeugdleden die het vak willen leren en ondersteuning krijgen vanuit de club én de KNVB.

Te weinig scheidsrechters en een acuut probleem

Helaas is het zo ver nog lang niet… Er zijn momenteel te weinig mensen die zich aanmelden als scheidsrechter, scheidsrechter-begeleider en de scheidsrechterscommissie. Voor de JO13 t/m JO19 betekent dat zelfs een acuut probleem voor de komende wedstrijden…

Dat kan toch anders?!

Hoe komt het dat er zo weinig scheidsrechters zijn?! Er moeten onder onze leden toch mensen zijn die uitermate geschikt zijn om te scheidsrechteren? Mensen die een wedstrijd kunnen ‘lezen’? Die het leuk vinden om onderdeel te zijn van een wedstrijd zonder het ‘gedoe’ van een team erbij te hebben? Mensen die weten dat ze een betere scheidsrechter kunnen zijn dan degene die ze afgelopen zondag hebben zien fluiten? Of mensen die best graag eens willen uitproberen of scheidsrechteren iets voor ze is, zonder er meteen aan vast te zitten?

Een speciale avond in het teken van de scheidsrechter

We willen voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot één van de beschrijvingen hierboven een avond organiseren die in het teken staat van de scheidsrechter. Wat moet je ervoor kunnen, hoe kun je het leren, met wie kun je samen optrekken en hoe zorgen we ervoor dat we die actieve club scheidsrechters krijgen die we binnen DVOL zo nodig hebben?!

Meld je aan

Ben je jong, oud, actief op het veld of langs de zijlijn, wil je meer weten of heb je supergoede ideeën?! KEn of ben jij iemand die het scheidsrechteren in zich heeft?

Meld je dan (eventueel samen) aan voor deze speciale avond via: wedstrijdzaken@dvol.nl. We gaan dan zo snel mogelijk een moment inplannen.

Direct hulp bieden?
En weet je nu al meteen dat je een bijdrage wil leveren aan ons huidige scheidsrechterstekort? Neem dan direct contact op met:  wedstrijdzaken@dvol.nl. Met name de jeugdteams zijn je eeuwig dankbaar!