Nu de blaadjes gaan vallen en de regen soms tegen de ramen tikt, is er niks leuker dan gezellig binnen zitten. Hapje, drankje, goed gezelschap – genieten!

Inspiratie? Dan kun je via de Clubactie van Rijk van Nijmegen Culinair cadeaubonnen kopen waarmee je én bij verschillende restaurants in Nijmegen en omstreken kunt eten én tegelijkertijd de club helpt én ook nog eens een goede beurt maakt thuis.

DVOL doet mee aan de Clubactie van Rijk van Nijmegen Culinair. Rijk van Nijmegen Culinair verkoopt cadeaubonnen die te besteden zijn bij verschillende restaurants in Nijmegen, Wijchen en omstreken. Van de verkochte cadeaubonnen voor DVOL ontvangt de club 7,5% van het aankoopbedrag als de bon besteed wordt.

Een mooie win-win situatie. Een mooi bedrag voor de club, klanten voor de restaurants in de regio en onze leden een romantisch, gezellig of rustig avondje uit! Wat wil een mens nog meer…?!

Hoe werkt het?
Via onderstaande link kom je op de Site van Culinair Nijmegen die speciaal voor DVOL is aangemaakt. Daar kun je de bonnen bestellen.

www.rijkvannijmegenculinair.nl/partner/dvol