Nijntje beweegdiploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan jouw zoon of dochter bij ons het nijntje Beweegdiploma halen!

WAT IS HET NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiƫle basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

BEWEGEN MET PLEZIER

In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het Nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter.

MEEDOEN

Het Nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het Nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Nijntje Beweegdiploma bij DVOL

Ook DVOL verzorgt lessen waar je het Nijntje Beweegdiploma kunt verdienen. Jouw kind kan het gehele sportjaar instromen. Hij of zij begint met 3 proeflessen. In totaal zijn er 20 lessen te volgen voor 80 euro. Die dien je te voldoen direct na de 3 proeflessen.

Leuk om jouw kind mee te laten doen? Neem dan contact op met verenigingsmanager@dvol.nl om de eerste les in te plannen. Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Nog meer weten over het beweegdiploma?
Neem gerust contact op met de verenigingsmanager van DVOL (verenigingsmanager@dvol.nl, 06-12257994). Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.

Onze partners in Lent